Gud vad ynklig man är som när en man närman är sjuk

Det började i torsdag, men inte lyssnade jag på kroppen. Jobbade halva fredagen, det kanske var det ända som var taktiskt. Men vem vet jag kanske betalar ett högt pris för det, ja jag vet att vi män är ynkliga när vi är sjuka. Men har ni som tycker att det är patetiskt? Har ni försökt sätta er in i hur det kan vara? Nä troligtvis inte, men det finns så mycket som man inte kan sätta sig in i. Jag vill inte att någon skall "tycka synd om mig" utan bara kanske bara ha ett avlägset koll på en och lite glada "På hejande" så att man kan bli frisk igen för detta "suger...." bara.

Nu skall jag se till att äta något, detta är min akilleshäl, för när jag är ensam äter jag dåligt och lägger man till sjukdom, då kan ni räkna ut resten. Hoppas att ni där ute är friskare.


Felsatsade resurser!

Ja det är inte rätt att grymta eller kalla Poliser för gris, men det har Polisen fått stå ut med sedan 50 talet. Jag tänker nu närmast på 15åringen som är åtal för detta, jag hade förstått om man hade skrivit ut böter på platts. Men att dra det så långt att gå till åtal? Det är ju bara slöseri med våra skattemedel och rätts resurser.

Sedan har vi det kommande "The piratebay" åtalet, snack om detta är fel från början till slut. Jag skulle vilja också veta hur mycket pengar så harlångt man har gjort av med och vad notan kommer att sluta på efter att gått igenom alla tre instanserna. För det verkar vara det ända som man är överens om i detta mål o v a sätt vilken sida man står på. Detta är också ett bra exempel på vad staten inte skall spendera sina pengar och rättsväsendet får mindre resurser kvar till oss andra medborgare.


Vad tänker dessa människor på? Det kan ju inte ha oss vanliga människor i tanken när de gör så här, man kan definitivt inte tänka på utsatta kvinnor och barn. Hur har det kunna gått så här snett?


Det är kanske här den digitala revolutionen kan spela en stor roll för demokrati och rättssäkerhet?! Den som lever får se, drömma och hoppas kan man alltid göra.


RSS 2.0