Get holy on your ass…

Efter att spenderat en time plus I regnet, kom jag underfund med att uttrycket att “Gud hatar mig” inte har med gud att göra. För det vi kalla Gud, Änglar, Satan och Demoner var en gång i tiden troligtvis en annan äldre utomgjordisk ras som hade ambitionen att skola oss för den större gemenskapen i universum. Något gick snett och de lämnade oss, antagligen att de såg att vi inte var redo och att de gjorde mera skada än nytta. Det är troligtvis därför vi har den uppfattningen om att paradiset ligger i himmelen (i min teori så är det antagligen rymdskeppet som tog oss vidare). Men tillbaka till att man säger när himlen öppnar sig och regnet bara öser ned över en, så känner man att det är dags för den stora frågan: Varför hatar du mig så Gud. När det nog är närmare sanningen att det är jag själv som hatar mig själv.

Det är nog en stor svaghet hos oss människor att vi inte kan ta på oss vårt ansvar för oss själva och därför måste skylla på någon annan eller annan högre makt.


Efter en skön söndag...

Kommer det en hård måndag, nå ja det började redan på söndagskvällen. I bland har man svårt att lyssna på sin omgivning och kroppen, det var en sådan dag i söndags. Jag, älskling och polaren björnen var i väg till björn ö för en söndags utflykt med lite grill och sol bad. Jag kan bara säga att solen var hård mot mig, jag ser fortfarande ut som en nykokt kräfta, den ända skillnaden i dag är att det inte känns som om huden brinner...

Ha det så sköt på er där ute och se till att inte göra min tavla...


RSS 2.0