Artikel 10. Var och en är på samma villkor berättigad till en rättvis...

"Var och en är på samma villkor berättigad till en rättvis och offentlig förhandling vid en oberoende och opartisk domstol vid prövningen av hans eller hennes rättigheter och skyldigheter och av varje anklagelse om brott mot honom eller henne."

Ja så var det nu detta, "host host", kan vi säga att vi lever upp till detta? Ja om vi jämför oss med de länderna som är sämre och de är rätt många, då lever vi upp till detta. Skal man sedan titta på detta och se om vi förbättrar oss på denna punkten? Det svaret är nog "NEJ" för det handlar fortfrande om var någonstan i samhället du befinnerdig och hurvidare du är infödd eller invandrad. På senare tid känns det som om vårta rätts system håller på att falla samman, efter som utomstånde makter lyckas driva igenom deras kra på rätt visa som inte alltid följer Svensk rätt. Jag tänker närmast på The Pirate Bay målet som känns lite klent som bäst och är väldigt mycket influerat av IFPI, MAPA och USA.

Skulle personerna bakom "The Pirate Bay" fällas med den så kallade bevisningen, är det nog dags att fly detta landet p.g.a att rätts säkerheten är i fara och att som medborgare vet vi inte längre vem som styr och om mina och dina rättigheter tas i åtanke nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0