Artikel 7. Alla är lika inför lagen och är berättigade till samma skydd...

Hela ser ut som följer: "Alla är lika inför lagen och är berättigade till samma skydd av lagen utan diskriminering av något slag. Alla är berättigade till samma skydd mot alla former av diskriminering som strider mot denna förklaring och mot varje anstiftan till sådan diskriminering."

Denna är en av de som det bryts mest i mot och det spelar ingen roll vart i värden du lever. Alla länder som har skrivit under på "Mänskliga rättigheter" bryter mot denna och särskilt i den delen som handlar om diskriminering. I sverige ser vi mest detta i domstolar och i abetsmarknaden. Men även inom skollan finns det mycket av detta! Hur tror vi att vi skall få goda medborgare, när även grundern är rutten?

Sedan har vi i det här landet problem med att hantera de som flyr från sitt land (flycktingar), de har lämnat allt bakom sig, betalat stora pengar för att komma hit. För sedan bli ut satt för ett nytt förtryck och diskriminering, det kanske inte är så dödligt (fysiskt) men själen och psyket tar stryck. För vi är så "duktiga" att ta i mot, men vi gör inget, vi samlar ihop dem i förläggningar, långa besluttider (även om Sossarna införde att det inte skall ta länge än 6 månader och borgarna halverade tiden till 3 på förslag. Ser bra ut på pappret). Väl de bli medborgare i vårat land så börjar segrigationen och diskrimmineringen, som exsempel Connex/SL har den högsta genomsnittliga utbildningen av personal. Hur kommer det sig? jo för är du läkare eller ingenjör från något annat land än Norden, europa och kanske USA, så är det inte värt något. Så vad kan du få för jobb då? Kuren hos Connex/SL eller kassan på någon matvarukjeda.

Sedan detta att alla är lika införlagen? Det är ju ett skämt och särskilt i detta landet, för har du stålar och lite inflytande. Dår står du långt i från lagens långa arm, tar vi den rätt vi har att hålla banditer borta från vår egen dom, så har buset lagen på sin sida efter som jag inte får försvara mig eller ha utrustning som gör det åt mig. Det är snudd på att jag skall hänga nyckel vid sidan av min dörr för att garantera att han inte försöker ta sig in via balkongen och ramlar och slår sig illa, som jag får betala om det händer.

På denna artikel finns det mycket att göra ovasätt bakgrund...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0