Artikel 9. Ingen får godtyckligt anhållas, hållas fängslad eller landsförvisas.

Detta är en intrsant artikel, när man kommer till USA, för varför har USA Gutamano? Jo för att komma runt detta, tror man. Där om någonstans det sitter människor inlåsta godtyckligt och landsförvisade, ett solklart brott mott mot denna artikel. Men det är ju som allt annat, det lär ju knappas bli någon påföldför det och särskilt inte från FN. Det är USA mycket medvetna om. Jag har mycket tilltro för FN, men som det har varit de senaste deceniumet så är FN tandlös och verkar styras av byrokrater som gillar att prata och skyfla papper i stället för att göra något.

Vi kanske inte är så mycket bättre i mitt moderland Sverig, för vi utlämnar och utvisar folk efter påtryckningar av tex USA, vilket kan se som ett brott mot denna artikeln. Ju mera men tänker på detta destå svårare är det att kalla sig Svensk och vara stolt över det, det börja smaka illa i munnen och inte bara luckat illa, som det har gjort en länge tid.


Som tidigare jag har skrivit det är inte mycket som kommenteras =)

Kommentarer
Postat av: gettosmurfan

Det är mycket Sverige gör som är en följd av påtryckningar från USA. Utlämningar av eventuella terrorister är en sak, fjortis-hackers som lyckas komma in i Pentagon är en annan, fildelare är en annan.. När skall Sverige våga sätta ner foten mot allas vår egen självutnämnda världspolis?

2008-02-27 @ 08:04:27
URL: http://gettosmurf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0