Paranoians ansikten

På torsdag händer det som kommer att kosta oss Svenskar dyrt i skattepengar, för paranoians ansikten kommer till vårat land. För den som har missat det så kommer USA:s utrikesminister Condoleezza Rice och Iraks premiärminister Nouri al-Maliki som egentligen är en marionett på samma sätt som USAs Presidenter. 1700 poliser är inkommenderade, detta är ju värden skans för kriminella att sprida skräck i staden! För all Polis kommer att vara upptagen med detta toppmötet. Det innebär att om någon har planerat att göra något större rån till exsempel, så kommer det att vara som att "Springa frivarv när man slagit ut bollen i skogen i bränboll!".
Så varför skall de komma hit? Saken är ju rätt självklar, att sprida sin åsikt om hur farlig värden är och hur vi skall ställa upp på deras sida av paranoia. Sedan att det heter "Iraks framtid" är bara en orsak, för hade det varit så hade man valt FNs högsätter i stället för att komma hit.

Jag är så trött på dessa utgifter som inte ganar vårat land, det kanske vore bra att titta lite mera på USA och lära oss hur vi värderar vad som är en god ekonomisk investering för vårat land. Med tanke på att USA har en privatägd riksbank, det säger väll allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0