Fel vante på…

Varför är det så att när man har en 50/50 skans så gör man alltid 100 % fel? Eller kan det vara så att vi alla har lite otur när man tänker? Det är intressanta tankar man får en sådan här snöig morgon, när man står och försöker slänga soppåsen i sopnedkastet. Sedan går man vidare till pendeltåget och tankarna fortsätter att surra på, sedan på tåget slås jag av att bara för att det är kalt ute så behöver folk 50 % mera platts. Så även en person som normalt behöver mindre än en plats, behöver minst en och en halv platts. Suck det är sådant här som gör att man starkt börjar fundera på att ta bilen till jobbet, vilket är inte rätt strategi så här under miljöhoten och toppmöte i ämnet.

Fortsatt fundering över året som kommer och känner att Val och Avtals rörelse samtidigt, det känns inte så bra. Detta kan till och med vara slutet för Sverige AB. För om Sossarna kommer tillmakten nästa år, med sin motsvarighet till Alliansen. Så kommer Sossarna lyckas med två saker: 1 sätta Sverige i konkurs, för det kommer att bli så dyrt att leva, bo och arbeta, att ingen kommer att ha råd att bo kvar. 2 avskaffa demokratin och göra om Sveriges stadsskit till ett mera USA likt, med ett tvåpartisystem.

Någon stans i detta mörker är det skönt med lite snö som göra att det blir lite ljusare och jag hoppas att den kan ligga kvar resterande av året, för det skulle lugna min själ lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0