Microsoft släpper gratis Windows

Om det bara vore så, men så skriver i alla fall Expressen. Det som denna person som har skrivit detta inte har kolla på är att det är Beta versionen av Windows 7 som nu släpps till almenheten. Denna person skriver också att detta är efter floppen med Windows Vista. Det man nu skall komma ihåg är att Windows XP inte häller sålde så bra de första åren, och jämför man med de siffrorna har Vista sålt bra. Det vi inte häller skall glömma bort är att IT-branschen är konservativa och har svårt till förändring. Men det är ju lite kul att sen en tidning som Expressen göra bort sig så totalt och hade det varit USA (vilket Expressen skall vara glada för) hade det vilat en FET stämning vid deras dörr. Men vad vet Expressen om IT och teknik? Det var ju sant, absolut ingenting, men det är dok skandalöst att sådant får tryckas efter som det är så många som tror att det de skriver om är 100 % sant.

Nä vad skall Expressen göra åt detta? Ja man kan ge skribenten en skriftligvarning och gå ut med en rättelse. Sedan i framtiden kan man sluta skriva om IT och teknik, för de har ju bevisligen ingen kompetens i ämnet.

Länk till artikeln: http://www.expressen.se/prylar/1.1425815/windows-erbjuder-gratis-operativsystem

Ps jag glömde, i artikeln står det också att det är ”Windows” som ger ute nästa version av Windows och inte Microsoft (Pyttemjuk)  Ds

Kommentarer
Postat av: Ghosthack

Sedan detta publiserades och ett E-post medelnade till expressen har de rättat till artikeln angånde "Windows släpper"... Men Artikeln är skratt rettande ändå =)

2009-01-09 @ 12:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0