Mååååndag…

Behöver man egentligen skriva så mycket mera? Troligtvis inte, det är en seeg förmiddag, men det är själv förvållat.  Efter en helg fram och tillbaka till Åland kan ha den inverkan, älskling skulle springa ett Mil lopp igen. Men denna gången viste vi innan att det inte skulle bli av, för känner man sig vissen veckan innan så går det inte bättre på helgen. Det blev inte något lopp häller, men det var trevlig än då.

På vägen dit så vi frukost buffen så delade vi bord med ett part lesbiska veganer, åtminstone var det nog drömmen. Men än så länge nyttjade de både ägg och mjölk produkter. Men det som var det mest fantastiska var deras diskussion om smak. För det hävdade bestämt att de som äter kött har sämre möjlighet att känna smak än vad de som är vegetarianer. Men WTF (Piiip) hur går det till? Ingen aning, jag lever efter uppfattningen att alla sinnen måste tränas för att fungera. Det kanske var brist av andra ämnen som gjorde att de inte kunde tänka klart.

Hur som hälst så var det en bra helg på ön och tack till våra vänner där borta som har tid med oss. Hoppas att denna veckan blir bra, bättre än vad den har börjat gäääsp.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

håller med dig!

2009-10-26 @ 23:01:51
URL: http://beeccss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0