Värden måste sluta att vänstra med Paranoia!

Ibland undrar jag hur våra vänner på SÄPO tänker? När man går ut med informationen att vi har höjt vårt beredskapsläge från en tvåa till en trea, men samtidigt går ut med att för allmänheten har detta ingen betydelse. Hur skall man förhålla sig till det? Bra fråga, men jag har bara ett svar: Paranoia.

Samtidigt har USA gått ut med varning för sina medborgare att vara uppmärksammare när de är på publika platser och åker kommunalt, när de är på vistelse i Europa. Som vanligt är det Mr Binladen som är i farten och genom ett samarbete med USA, Storbritannien, Tyskland och diverse andra europeiska länder, troligtvis mest NATO länder med andra ord. Som jänkarna kan ha inflytelse med sin version av Paranoia som är personifierad genom CIAs rollfigur Mr Binladen. Samma sak här så är det Paranoian som pratar och USA behöver ett bredare stöd i värden för sin Paranoia, för att kunna fortsätta kriget mot ”Terrorismen”

Kan någon förklara för mig varför det är så bra med paranoia i form av styrelseverktyg? Det ända det kan gynna är de som inte har folkets intresse, med andra ord alla vi andra är förlorare i detta… Suck…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0