Sex 2011 är fortfarande tabu

Fortfarande så är sex ett mycket känslodrabbat ämne, fult med skam, ångest och skuld. Det borde vara lika naturligt som att andas, äta, dricka och sova. Religion har spelat en stor roll i detta, men kan inte ensamt ta ansvaret. Hur kommer det sig att vi knappt prata om sex utan att prata om det uti från: Porr, prostitution och skam. Sex är en av det viktigaste sakerna vi har för att överleva som ras och för att behålla genetiska informationen och utöka den.

Ännu värre kommer det att bli om vi inte hanterar detta, för en dag kommer vi komma till den punkten att vår jord inte kan inte föda befolkningen som bor på planeten. Vad gör vi då av en av de starkaste och gundläggande funktioner och kännslor?

Mitt förslag är enkelt, ta bort skamstämpeln på sex och hantera sex på samma sätt som vi gör med allt annat. Hantera det som livsviktigt, konst, tjänster mm. Se till att det blir lika narturligt och fritt som det är att andas, äta, dricka och sova.

Till er alla homophober, moralister, religiösa och fanatiker. Slappna av och öppna upp dina sinnen och släpp in ljuset och tillsammans kan vi gå mot en bättre gryning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0